De gunstige ligging van Nieuw-Terbregge

the-convenient-location-of-new-terbreggeEen plaats als het leuke Nieuw-Terbregge heeft meerdere duidelijke pluspunten voor bewoners. De ligging is hier misschien wel het beste voorbeeld van. Niet alleen is het centrum van Rotterdam letterlijk om de hoek, ook Den Haag is niet ver weg. Daarnaast is Rotterdam – The Hague Airport nog eens erg dichtbij. Voor internationale reizen zijn er dus eveneens voldoende mogelijkheden. Tel hierbij op de goede mogelijkheden die het openbaar vervoer in deze regio biedt en iedereen kan zo mobiel zijn als hij of zij wil. Een aantal treinstations zijn vrij eenvoudig bereikbaar en deze sluiten in sommige gevallen weer aan op het RET netwerk van Rotterdam. De wijk ligt eveneens aan de snelweg, zodoende kan iedereen met een auto dus net zo goed eenvoudig op weg.

Voor mensen die er veel waarde aan hechten dat de bereikbaarheid van de plaats waar ze wonen goed is kan Nieuw-Terbregge dus een prima uitvalsbasis zijn. De opties die er zijn om overal snel te komen zijn eindeloos. Mensen die werken in zowel Rotterdam, Den Haag als Gouda kunnen zich vanuit hieruit goed verplaatsen.

Een ander groot voordeel is dat deze plaats, ondanks de ligging die zo goed als in de stad is, toch vrij rustig genoemd mag worden. De wijk kent vooral woonhuizen terwijl er juist weer minder winkels en dergelijken zijn. Hiervoor moet men dus wel uitwijken naar bepaalde omliggende delen van de stad, maar in de praktijk vinden een hoop mensen dit alles behalve erg.

Een goede combinatie van vele factoren dus is Nieuw-Terbregge. Het hangt er wel van af wat iemand precies zoekt in een woongebied. Voor mensen met bepaalde voorkeuren is het daarom een prima plaats om te verblijven of zich te vestigen. Dat alles er vrij nieuw is brengt ook louter voordelen met zich mee. Neem gauw een keer een kijkje in Nieuw-Terbregge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *